Szolgáltatásaink

Y generációs főként  hulladékszállítmányozással foglalkozó cég vagyunk.  Szüleink által kitaposott úton járunk, ők már legalább 30 éve hulladék szállítással foglalkoznak az Európai Unióban .Önkihordós szerelvényeinkkel járjuk Nyugat Európát. Megbízóink megkövetelik tőlünk a nyugat európai színvonalat, teljes lojalitást, rugalmasságot, a kommunikáció magas fokát és meg kell mondjam jól vizsgáztunk. Gépjármű vezetőinktől is elvárjuk a nyugat európai viselkedési kultúrát. Természetesen ezt csak úgy lehet, ha mind erkölcsileg, mind egzisztenciálisan meg vannak becsülve.  Folyamatosan használjuk munkavégzés közben az új kor adta lehetőségeket. Például Viberen kommunikálunk gépjárművezetőinkkel, ők befényképezik a papírokat és küldik az applikáció segítségével, ezzel sem terheljük környezetünket. Megbízóink számára is folyamatosan tudunk képeket küldeni az árúról, rakodásokról. Minden autónk rendelkezik nyomtatási lehetőséggel, hogy a neutrális szállítmányokat profin tudjuk kezelni.

Mindig örömmel tölt el, ha például létrehoznak egy új technológiát, hogy miként lehetne az eddigiekben haszontalannak vélt hulladékot feldolgozni és újra hasznosítani. Az ilyen termékeket örömmel szállítja az ember, mert tudja, hogy tesz a környezetéért.

I do my best!

 

Családi autópark 80-as 90-es években

TRANS DO IT családi autópark 80-as 90-es években

Családi autópark napjainkban

TRANS DO IT Családi autópark napjainkban

Ajánlataink:

Nemzetközi fuvarozás

Hulladék szállítás
Ömlesztett áru, szóródó tömegáru szállítás

Nemzetközi gyűjtőforgalom, LTL logisztika
Komplett -és részrakományok, FTL logisztika
Belföldi fuvarozás

Viszonylataink:

Németország, Hollandia, Ausztria, Olaszország, Magyarország, Franciaország, Csehország, Belgium, Lengyelország, Szlovénia, Anglia, Franciaország